За автора

Здравей, читателю!

Казвам се Недко Недков. Писател и блогър.

Недко Недков - Автор на книги
Недко Недков – Автор на книги

В този сайт ще откриеш повече информация за книгите, които издавам или планирам. Наред с тях, ще се опитам да те пленя с авторски цитати, мисли и коментари по актуални теми. Понякога ще плачеш с мен, друг път ще се хилиш 😉

Освен това, съм изключително изкусен готвач на думи. Ето и седмичното меню:

Понеделник: Мотивационни манатарки в сладък сос.

Стартираме с мотивационна мисъл, за да осмислим работната седмица.

Вторник: Парливо чесново хлебче. От теб чесновия сос, от мен тестото 😉

По традиция е ден за въпроси и отговори. След като сме се помотали вчера, е време да уточним “работните” детайли. Можете да задавате въпросите си към мен (касаещи детайлите, нали : ) на редакционната ми поща: [email protected]

Сряда: Супа топчета с пипер (дано е добра комбинация?)

В средата на седмицата ще намерите (по всяка вероятност) пиперлива статия по тема, на която не сте се и надявали. В рубриката “гледна точка” ще представям позиции, с които може и да не се съгласите, но ще се радвам да помислите над тях.

Четвъртък: Да преповторим понеделничното меню, само че с малко горчица, за да е пълна “манджа” положението.

Това е ден за авторски цитати. Есенции от живота. Някои от тях са поместени в мои книги, други ще са ексклузивни за блога (моля, ръкопляскайте!).

Петък: Ден за пости. Не се полага храна.

Тъй като подозирам, че ще се изчерпя до петък… Затова, през този ден вадя тежката артилерия, залагайки на лични истории. Понякога ще ти е неудобно да четеш, друг път ще пуснеш сълза, но със сигурност ще е откровено.

Събота: Специалитет на шеф-готвача (класна помия, но ще ти допадне, поне на вид)

Не мога да си позволя да те оставя гладен/гладна/гладно (прощавай, читателю, не знам от кой пол си) през уикенда. На този ден ще споделям какво ново ми предстои в писателски аспект. Единствено в блога ще научиш повече за процеса на писане, както и любопитни факти за книгите ми.

Неделя: Една студена вода от мен.

Краят (на седемдневието) винаги ще настъпва с подробен седмичен разбор на изминалите събития. Кой с кого е спал? Какво е казала Ани Салич на Юксел (ох, тази екранна двойка, май, е в миналото) в емисията новини? Обещавам да съм лаконичен.

Повече за мен?

Аз съм.

Едно име, плът и душа –

Нищо повече. Това е човекът, оголен, взирайки се пред огледалото.Всичко останало е придатък, над който няма пълна власт. Семейство, приятели, образование или кариера – те са извън нашата същност.

Аз съм Недко –

Като много други.

Има ли значение за теб, читателю – дали съм предприемач, писател, програмист или политик?Навярно съм (бил) и какво от това?

Аз съм.

Една душа –

Изпълнена със сила, чувствителност и меланхолия. Душа, счупена и подлепена по краищата си – така, че да не се разпадне.Идеално изгубена като игла и пропукваща като нищожен пламък, положен върху безмерието на земята.

Аз съм.

Една плът –

Пропита от капки егоцентризъм, увереност и страх. Плът, разтеглена дотолкова, че да не се разкъса. Покриваща едвам душата, която желае да потрепва в проявление.Погълнат от светове, които другите може и да не разбират. Събирач на парченца. Разказвач на истории.