Той си събу гащите и стана страшно

Той си събу гащите и стана страшно

Всяко дете е било обект на сексуални набези. Косвено или физически. Но всеки има подобен спомен. Добре дошъл в тазседмичната петъчна лична история.

Събитията се развиват около 5-6 клас. Приблизително съм на 11-12 години. От даскалото ни организират задължителен излет за всички ученици. Оказваме се в гориста местност. След края на обиколката оставаме около десетина деца. Не ни се прибира, защото остатъкът от деня се е оказал свободен.

И така, готов ли си? Може да се отвратиш. Предупреждавам.

Едно от момчетата в групата предупреждава, че ще ни скандализира. И ние, #нищоподозиращидеца се хилим. Той отива в най-близките храсти при някакъв чичак. Предполагам е бил около четиридесетте, защото беше плешив. Странно е, че веднъж в живота си съм го виждал, но тази физиономия никога не изчезна от съзнанието ми. А съм лош физиономист, знаеш!

Считай каква травма ми е останала ;(

И така. Съученикът и чичакът се приближават. Някой държи футболната топка (най-неподходящият). Цялата група деца се е втренчила в непознатия. И докато се усетим, господинът си събува гащите.

Може би вече се досещаш как продължава историята. Започва да онанира пред нас. Мастурбира, бе! Имаме и момиче в компанията, така че тя си покри очите и възмутено казваше: “оле, оле, ужас“.

А чичакът още повече се нахъса. И тъй… при така стеклите се обстоятелства, реших да действам и… го заплаших с полиция. Не можеш да познаеш какво се случи като резултат! Не можеш!

Държащият футболната топка го замерна в слабините. Тази топка се търкулна и никой не искаше да я пипне. Ама хич. И докато словоблудстваме по темата – как ще играем с нея (?), чичакът побягна.

Едно от момчетата в компанията, което винаги е било малко чалнато 😀 тръгна след него. И аз какво да правя? Как ще го оставя сам и подир тях продължавам да крещя, че полицията идва (боже, за първи път възрастен бяга от мен! ). Чичакът, с наполовина изсулени гащи, се отправя тичешком към други храсти в далечината. А моят съученик вече го настига и се провиква: “Стой, поне свърши“. Чичакът се подчини и му изпълни желанието.

Като разбрах накъде отиват нещата просто се върнах при другите.

Та, това което разбрах е, че онанистите са изключително страхливи. Не са опасни, но дяволски обичат да го правят пред деца, жени или по-слаби от тях.

Обзалагам се, че всеки е имал подобна ситуация. Например, при момичетата е още по-брутално, защото често разни перверзници ги опипват в градския транспорт и така нататък.

Е, как се радвам, че друго в този аспект не съм преживял (дори историята с учителката дето ми правеше намеци бледнее пред ужасяващите истории на други хора).