Някой някъде мисли за теб

Някой някъде мисли за теб

Особено е да знаеш, че някой някъде мисли за теб. Присеща се, мисли те, а ти нямаш идея затова.

За всеки влак си има пътници

Така казват хората. И изглежда е напълно вярно. Който и да си, какъвто и да си – поне за един човек си скъп. Ако щеш – това да е родител. Винаги ще бъдеш обичан от някого. Дори под формата на мнима грижа. Както има различни по вид влакове, така това важи и за пътниците – има дебели, слаби, ниски, високи, умни, и недотам.

Не подозираме, че сме обект на интерес

Като ученическата любов. Понякога не сме способни да си я признаем. Не искаме да се нараним, защото можем да срещнем отказ от отсрещния човек.

По същия начин е твърде възможно някой да е “гаснел” по теб. Без да си подозирал. Какво ли щеше да бъде ако знаеше? Само да знаеше!

Сексуалният нагон

Ако се имаш за недостатъчно атрактивен за околните… Плесни се, за да се освестиш. Гарантирам ти, че някъде там, зад клавиатурата, някой изпитва сексуални влечения към теб. Може да не ги изразява, да не пристъпва, но изпитва сексуален пламък, който трудно ще угаси.

Сега си припомни всички комплименти, които получи в социалната мрежа. И също така и опитите на някого да се заяжда. Сигурно в 99% от случаите се крие сексуален порив. Всеки човек търси внимание по различен начин. Дори тези влечения остават неразгадани и за човека, който ги изпитва. На повърхността са необоснованото му заядливо отношение или същинско привличане, което резултира в комплименти към обекта.

Всички ние сме ходещи мишени. Въпросът е чия стрела ще ни уцели.