Най-продаваните романи на 2021

Най-продаваните романи на 2021

Ето, че дойде началото на 2022 година и с това можем да направим списък с най-продаваното в Озон от 2021. В този списък ще включа само романи издадени през календарната 2021

5. “Невидимият живот на Ади Лару” – В. Е. Шуаб

Един живот, който никой няма да запомни. Една история, която вие никога няма да забравите. „Невидимият живот на Ади Лару“ е най-възхитителният роман на В. Е. Шуаб, превърнал се в абсолютна сензация и в една от най-обичаните книгите на 2020 г.

Анотация на романа “Невидимият живот на Ади Лару”

4. “Новата прическа на Вики” – Цветелина Цекова

Съществува една рядка категория книги, които стискат за гърлото от първата до последната страница. „Новата прическа на Вики“ е като ритник в слънчевия сплит. Цветелина Цекова отваря кутията на Пандора и разкрива неудобната истина за домашното насилие. 

Анотация на романа ” Новата прическа на Вики ”

3. “Този ден” – Бланка Липинска

„Този ден“ – спиращо дъха, завладяващо и драматично – продължението на световния бестселъра на Бланка Липинска „365 дни“ вече и на български!

Анотация на романа “Този ден”

2. “Пасиансът на архангелите” – Мария Лалева

„Пасиансът на Архангелите“ е книга за греха и покаянието. Обяснение в любов към живота. След успеха на първия си роман „Живот в скалите“ Мария Лалева поема по нов път в литературата. Предлага игра на карти. Пасианс, в който смъртта и прошката се срещат. Пасиансът е игра на търпение. В живота смирението е ключът към щастието.“

Анотация на книгата ” Пасиансът на архангелите”

1. “Вътрешен път” – Иво Христов

Иво Христов се бори с туморни образувания на мозъчните клетки и приходите от книгите му отиват за неговото лечение.

Понякога просто обичаш! Така започват красивите истории… Запознайте се с Джак. Джак Броус, който има какво да ви разкаже – своя живот. В него място са намерили не само любовта, а и болката и страданието. Подгответе се за съпреживяване на емоции и усещания на всички полюси и на всички нива. Поемете по своя собствен вътрешен път, Джак ще ви насочи!

Анотация на романа “Вътрешен път”