Мислите на любимия

Мислите на любимия

Сигурен съм, че всеки би искал да знае мислите на любимия човек. Дали си струва да навлезеш в дълбините на ума, когато си обичащ? Дали там няма да откриеш мисли, които да те наранят или пък би провалил готвена за теб изненада?

Ако след казаното сте твърде решени да узнаете мислите на любимия, четете:

Разговорите с любимия

Внимателно наблюдавайте интонацията, с която ви говори. Забелязвате ли промяна? Обикновено това е сигнал за настъпил проблем. Причинителите на това състояние могат да са всеобхватни, затова почовъркайте с пинсета. Шегувам се.

С уточняващи въпроси.

Ако въпросите, които отправяте, предизвикват раздразнение, тогава любимият издига “защитна стена”. Опитайте отново след няколко часа. Ако кривото поведение се запази, това е сигурен сигнал, че нещо го измъчва. При това – трайно!

Ако пък след няколко часа се е върнал в нормалното си състояние на духа, няма от какво да се притесняваш. Може да го е боляло зъб или да е преживял епизод на нервен срив. Или просто си мени настроенията често.

Понякога е добре да замълчите

Ако твърде много разпитваш, любимият човек може да реши да признае мислите си. По този начин да провалиш дълго подготвяна изненада. Или още по-лошо, да ти признае изневяра. Ако все пак искаш да си в час с истаната, направо го шокирай с въпросче: “Защо ми изневери, знам всичко” и проследете реакцията.

Неочакваните въпроси са добър начин да хванеш натясно провинилия се.

Жестовете на любимия

Ако е нетипично нервен, значи има причина. Поткраква ли с пръсти по масата? Подскачат ли му краката? Издава ли жестове, които обикновено не са присъщи за поведението му?

Има нещо гнило, нали?

  • Ако е събрал длани – да знаете, че се опитва да се концентрира. Обмисля нещо.
  • Ако е скръстил ръце – иска да спрете да го изследвате, защото крие нещо Гадът! Но не забравяйте, че преди всичко не иска да казва.
  • Ако се държи за корема – извинете, но по всяка вероятност има нужда от тоалетна 😉

Мислите, че той мисли

Прилича ли на таен агент? Стои си спокоен и изглежда потънал в размисли. Как да не предизвика любопитството ти? Понякога обаче главата му е празна. Как тъй, ще попитате? Ами тъй!

От време на време човек иска да си седи мирно и да се изключи от непрестанния мислопоток. Все пак може да го вразумите като му напомните, че не е позволено така да прави, когато е зад волана.

Телесното ухание

Въпреки че сте свикнали един с друг, телесното ухание издава повече от всичко друго. Щото на него не можеш да му въздействаш с команда – не се поти!

Ако миризмата се усили има три варианта:

  • вашият човек е в стрес
  • вашият човек има здравословен проблем
  • вашият човек има проблем с хигиената

При всички обстоятелства, няма да е прилично да ходите след него и да го душите.

Походката

Ау, тази грацилна походка може да заблуди другите, но не и теб. Ако забелязваш колебание в начина, по който стъпва, нещо съмнително е налице. Трябва да изследваш.

Не забравяй, че може крак да го е заболяло. Ами ако има нужда от първа помощ? Все пак докато го оглеждаш като хрътка, визуализирай си дали във фризера имаш лед.

Очите издават мислите

Гарантирам ти, че няма друг орган от тялото, който така да издава собственика си, както очите.

Ако наредиш пет снимки, на които са показани лицата на различни хора и след това покриеш очите им, гарантирам ти, че трудно ще познаеш твоя любим сред тях. Но ако очите не са скрити… Охоо-о-о – познаваш от раз!

Така че очичките имат особеното свойство да разкриват мислите. По тях ще разбереш дали го е страх или се е разнежил. Дали иска нещо или се тормози вътрешно.