Какво се случи със звездите на кринджа

Какво се случи със звездите на кринджа

Колко типично е да побългарим думи. Казваме “криндж” на всичко, което ни кара да се чувстваме неловко. Ако имаш слаби нерви или непоносимост към странни хора, подмини тази публикация. Наистина има притеснителни образи, на които ще обърна внимание. Те се появиха в мрежата, влязоха в Трендинг, а после намалиха драстично активността си в онлайн пространството.

Всичко започва с Атанаска от Павликени

Макар тя отдавна да е извън масовата медийна вълна, Атанаска успя да се прочуе с пиянски видеа, в които открито унижаваше неин любовник. Впрочем циничният език, който ползваше беше силно отхвърлен от голяма част от обществото, но напук на добрия език, се появиха медии, които с охота популяризираха видеата на Атанаска. Повечето материали от миналото са заличени, заради правилата на Ютуб, но пък ето нещо, което ще ти напомни коя е Атанаска:

Без да правя справка, залагам, че видеа на Атанаска могат да бъдат открити и в порно сайтове. Имаше там една краставица…

С Джорджано на купон

Съжалявам, че с днешната публикация обръщам внимание на архаични звезди. Но все пак не може да не спомена Джорджано, който дебютира в Ютуб с хита “Отиваме на купон”. Вероятно част от вас критично ще оспорват, но имайте предвид, че в следствие на популярността на въпросното парче, Джорджано направи редица концерти в клубове. Да, хората се поувлякоха, желаеха да му се присмеят на живо, но пък си плащаха билети, нали?

Най-голямата грешка на Джорджано е, че се съгласи на участие във Вип Брадър. Оттам го изстискаха и се загуби мистерията около личността му. Не беше интересен, а и останалите випове вместо да го съжалят, го коментираха като амбициозно момче без никакъв музикален талант. Все пак носовото “пеене” си остана неговата запазена марка. Към днешна дата Джорждано продължава да пуска клипове, но с далеч по-малка гледаемост.

Стамбини и Михаела

Тази комбина от странници нашумя преди 2010 в платформата – ВБОКС7. Може да се каже, че бяха едни от първите, които се престрашиха да водят свои влогове. Към днешна дата не е ясно с какво се занимават двамата.

Стамбини се появи косвено в реалити формат, покрай публичната си връзка с участник в реалити формата “Фермата”. Именно там официално признава, че е гей.

От друго видео в канала на Стамбини в Ютуб от 2013 научаваме, че Михаела се е скрила умишлено от камерите и е изградила съвсем нормален живот.

Защо несъдържателни видеа стават популярни в мрежата? Вредни ли са за обществото или можем да ги приемаме като саркастични творчески материали?