Защо мъжете си падат по кучки

Защо мъжете си падат по кучки

Така се твърди. Битува мнението, че кучките имат особен успех сред мъжкия пол. Така ли е? Мит ли е? И ако не е: какви са потенциалните причини.

Коя жена е кучка?

По дефиниция, това е жена, която се държи фриволно или агресивно. Често се свързва със сексуална освободеност. Не й пука. Готова е да мачка и прецаква.

Вярно ли е, че мъжете си падат по кучки

И да, и не. Бих казал, че интересът към подобни субекти от женското съсловие е най-вече сексуален. Увереността, с която борави, както и разкрепостеността привличат. Обаче на всеки мъж му е ясно, че подобен тип не става за майка, нито за връзка. В някои случаи, кучките получават презрение от другите жени. Ако ги питате защо: ще кажат – заради морала. Ако питате мен – защото ги е шубе да бъдат толкова безпардонни и отракани. От друга страна, намират се и мъже, които са съдници на кучките и даже гледат с отвращение на тях, защото не биха си представили въпросната жена като тяхна майка (ах, този комплекс!).

Имат ли успех с мъжете кучките?

По-скоро не. Защото кучки много. Те са като салфетките. Изтриваш се с тях и вадиш следваща. Разбира се, по времето на смяната – мъжът може да изгуби пари и друго имане. И затова изглежда отстрани, че кучките са успешни, но те си имат и друг проблем – срокът на годност, който обикновено свършва с младостта.